Праскови Сортове

MAYA

СВОЙСТВА НА ДЪРВОТО: Това е полуплосък растящ дървесен тип поради изобилната си цъфтяща структура и е много продуктивен.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма. Плодът е тъмночервен отвън, а отвътре плодът е жълто-червена плът. Има много твърда плодова структура, която е устойчива на напукване на семената. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко. Средното тегло е 100-130 гр.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на май

ARTEMIS

Artemis

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЪРВЕТА: Това е полуплосък растящ полуранен дървесен вид поради силната си структура и е много продуктивен.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма и устойчиви на напукване. Плодът е тъмночервен отвън, а отвътре плодът е жълто-червена плът. Устойчив е на напукване на семена и има твърда плодова структура. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко. Средното тегло е 150-200 гр.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 2-ра седмица на май

АСТОРИЯ (ASTORIA)Astoria

СВОЙСТВА НА ДЪРВОТО: Това е вид дърво, което расте полуплоско поради силната си структура, има висока плътност с ранен цъфтеж и добивът му е висок.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма. Кожицата е яркочервена, устойчива на напукване и има твърда плодова структура. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко. Средното тегло е 150-200 гр.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 2-ра седмица на май

CARLA (КАРЛА)Carla

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЪРВЕТА: Това е вид дърво с добра плътност на цветята, полуплоско отглеждане и много продуктивно.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма и не прави гърди. Плодът е тъмночервен отвън, а отвътре плодът е жълто-червена плът. Устойчив е на напукване на семена и има твърда плодова структура. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко. Средното тегло е 150-200 гр.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 3-та седмица на май

FLOMENA (ФЛОМЕНА)Flomena

СВОЙСТВА НА ДЪРВЕТА: Това е полуплосък растящ дървесен тип поради силната си структура и е много продуктивен. Плътността на цветята му е много добра.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма и не се напуква. Отвън плодовете са тъмночервени, отвътре плодовете са жълто-червени. Има твърда плодова структура. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко. Средното му тегло е 150 гр. идва.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на май

LOLA (ЛОЛА)Lola

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЪРВЕТА: Това е силно изграден, полуплосък растящ дървесен тип и е много продуктивен.

ПЛОДОВЕ: Има кръгла форма. Плодът е тъмночервен отвън, а отвътре плодът е яркочервена плът. Той е ароматен, вкусен и сладък със своята трайна плодова структура.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на юни

PAMPANA (ПАМПАНА)Pampana

СВОЙСТВА НА ДЪРВОТО: Това е вид дърво, което расте плоско със силната си структура и е много продуктивно.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма. Отвън плодовете са яркочервени, отвътре плодовете са жълто-червена плът. Има атрактивна структура. Теглото на плодовете е 150-200 гр. идва. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на юни

MONREO

СВОЙСТВА НА ДЪРВОТО: Това е полуплосък растящ дървесен тип поради силната си структура и е много продуктивен.

ПЛОДОВЕ: Кръгла и гладка форма. Плодът е 85% тъмночервен отвън и жълта пулпа вътре. Семето се разцепва на 90% и има много твърда плодова структура. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на септември

ELEGANT LADY

СВОЙСТВА НА ДЪРВОТО: Това е силно, полуплоско растящо, продуктивно дърво.

ПЛОДОВЕ: Кръгла форма, средни, много трайни плодове. Отвън е тъмночервен и вътре в плодовете жълто-червен. Има много твърда плодова структура, която е устойчива на напукване на семената. Месото е ароматизирано, вкусно и сладко.

ДАТА НА СЪБИРАНЕ: 1-ва седмица на август

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *