Репички Засаждане

Покълване на репички, засаждане, продажба на семена от репички, засаждане на репички, видове репички

Как да планирате семената на репичките – кълняемост от репички – как да засадите разсад от репички?

Засаждането на репички обикновено се препоръчва през месеците пролет, есен и лято Качеството на семената и засаждането на репичките; Дълбочината на засяване на семената на репичките е 0,5-1 см, 5-10 см на редове и 20-25 см над редовете. Ако ще се използват разсад от репички, интервалите на засяване на разсад от репички могат да бъдат същите като интервалите на засяване на репички. Как да покълнат семена от репички?

-Какви са методите за покълване на репички? Преди да хвърлите семената на репичките в огнищата, накисването им във вода или влажна кърпа за 1 ден ще увеличи процента на кълняемост на семената на репичките. Подходящо е температурата на почвата да е между 10-20 градуса. След това поставете семената на репичките и напълнете останалите със същата почва. Очакваната кълняемост на семената отнема между 4-8 дни.

Когато семената на репичките започнат да покълват, отстранете прозрачния найлон и го защитете от пряко слънце. Когато семената на репичките са във формата на разсад, можете да го прехвърлите в градината си или в по-голяма саксия, когато са около 4-5 см. Ако ще покълвате семена от репички на открито, обработете почвата, която ще покълне. Поставете семената на репичките в третираната почва и покрийте отгоре с фино пресята почва между 1 см. Покрийте повърхността на почвата с прозрачен найлон.

Как да планирате разсад от репички?

Преди да засадите разсад от репички, който сте закупили или отгледали, вашата градина трябва да бъде отгрята и обработена. Температурата на почвата трябва да е подходяща, замръзналите събития трябва да са отминали и ако почвата, която ще се засажда с разсад от репички, няма достатъчно минерали, хранителните добавки трябва да се правят с необходимите торф и органични торове.

Ако почвата е подходяща за засаждане на вашите разсад от репички, ако е възможно, изберете подходящо хладно и безветрено време за засаждане на разсад. Предпочитайте насажденията в посока север-юг за разсадите на тревата, за да се възползват от повече слънчева светлина. Можете да засадите разсад от репички на 5-10 см между разсад и на 20-25 см над редовете.

Както можете да видите на фигурата по време на засаждането на разсад от репички, цялата част от растението, останала в запушалката (приблизително 2 от разсада), трябва да е под земята.Трябва да дадете вода за живот веднага след засаждането на разсад от репички.

Продажбите на семена от репички непрекъснато се снабдяват с работен запас от нашия  семена за разсад, които сме работили във фирмите за продажби на водещите компании за разсад на семена се продават сортове семена на репички, цени на семена от репички, за информация относно характеристиките на семената от репички  за да получите информация за семената на репичките.

Arzuman Red Hazelnut Radish (500 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за семената на репичките Arzuman Red Hazelnut Radish (100 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената.

Arzuman White Radish Seed (500 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената.

Arzuman White Radish Seed (100 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената.

Arzuman Big Red Radish Seed (1000 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Кликнете, за да получите информация за характеристиките на семената на Arzuman Big Red Radish Seed (500 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Кликнете, за да получите информация за характеристиките на семенат.

Arguman Big Red Radish Seed (100 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената Arzuman Black Radish Seed (500 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената.

Arzuman Black Radish Seed (100 грама), информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Asgen Cherry Belle (Лешник) Семена от репички (10 грама) Щракнете тук за информация относно характеристиките на семената на репичките, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Asgen Asbey семена от бял кестен (10 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репичките, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Asgen Asbay (Black Bayır) Семена от репички (10 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Asgen Askır Red Radish Seed (10 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Ekoherb Organic Asbey Radish Seed без лекарства (5 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Arzuman Black Radish Seed (25 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Arzuman Red Hazelnut Radish Seed (25 грама) Щракнете, за да получите информация за свойствата на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Arzuman Large Red Radish Seed (25 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репичките, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Arzuman White Japanese Radish Seed (25 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Arzuman White Reish Seed (10 грама) Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Френско семе на репички Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репичките, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане. Семена от лешник репичка Моля, щракнете, за да получите информация за свойствата на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.

Safa Radish Seed (25 Gram) Щракнете, за да получите информация за свойствата на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, реколта, дълбочина на засаждане.Семена от репички Щракнете, за да получите информация за характеристиките на семената на репички, информация за производителя, засаждане на семена, покълване, събиране, дълбочина на засаждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *