Бяло грозде ползи

Бяло грозде ползи

Това е много важен, много често срещан източник на антиоксиданти. Независимо от това, важно е да можете да използвате различни антиоксиданти. Накратко, той е мощен антиоксидант и съдържа поне петнадесет активни съставки с антиоксидантни свойства. Това е много често срещан спектър от антиоксиданти, прооксиданти, NO потискащи, анти-пероксиди, пероксинитритни почистващи препарати, всички открити в различни видове антиоксиданти. Това е много популярно място за престой в градината. В тази област има много неща за правене и е много трудно да се разбере какво се случва. Имаме много пари за вършене. Това не е така, но най-важното е да се направи, когато става въпрос за най-важните неща (максимум).

В допълнение към общата сума пари, можете да намерите 250-300 грама от този продукт в една бутилка.
Ако сте в интензивно работно темпо и сте под стрес, ще се почувствате изумени как половин грозде (около 250-300 грама) ще консумирате следобед най-късно след половин час, как стресът ви изчезва, как умората ви се изпарява и вие си почивате. Това е единственият начин да се уверите, че имате енергия и енергия в дома си. Ако искате да отидете на училище, няма да имате право да ходите отново. Въпреки това, диабетиците не трябва да преминават през тези проблеми, без да се консултират. Ако се оплаквате от хронична умора, чаша пресен сок от бяло грозде, който ще консумирате няколко пъти, ще бъде чудесна подкрепа за премахване на вашата умора.

В този случай се използва успокоително в случай на лице, което е било лекувано дълго време. Сред тях най-важни са неролът, габа, бензил-алкохолът и алфа-терпинеолът. Той също така има успокояващи, успокояващи, хипотензивни (понижаващи кръвното налягане) и антистрес свойства. Освен това е погрешно да се мисли за гроздето като лекарство за понижаване на кръвното налягане, като се смята, че то има и свойства за понижаване.

В тази група има много различни видове продукти. Това е страхотно забавление, както и подслон. Тази група няма право да казва „новодошъл“. Бременната има много общо с този продукт. В този случай се прави спонтанен аборт (спонтанен аборт). Ако сте дете, няма да имате право да ядете това ястие. Диетил-аминът е тератогенен при жените, а ембрионът е в тялото на плода.Също така няма да можем да получим допълнителна информация от Министерството на външните работи. Този ликьор е липотропен от много често срещано бетаиново вещество.

В този случай няма да можем да използваме този продукт дълго време. В тази група обаче има много хора, които имат много работа.Не мога да не мисля, че това не е така. В този случай не е възможно да се използва същия материал, както в случая на единичен вазодилататор (женски генитални брадавици). Докато при разширяването на вените се наблюдава леко понижение на кръвното Ви налягане, кръвта тече по-лесно в разширените вени и следователно релаксацията е естествен резултат. Вазодилататорите са участвали в разработването на базалното съдържание.

Таблица: Активни съставки със съдоразширяващи свойства

tablitsa byalo grozde polzi
Уважаеми читатели, бих искал да го спомена отново. В таблицата по-горе можете да видите активните съставки със съдоразширяващи свойства, открити в прясното грозде. Има отделни медиатори, които повишават функцията на всяка от тези активни съставки. Следователно, не оценявайте нито едно растение поради активните съставки, които то съдържа. Необходимо е да се оцени това растение и всички негови активни и неефективни вещества като цяло.

Lycopen, за който е доказано, че е превантивно срещу рак на простатата и гърдата чрез клинични проучвания, се намира и в гроздето. Ликопенът също е мощно антиоксидантно вещество. По време на биохимичните реакции, които протичат в нашето тяло, вещества, наречени свободни радикали, които реагират много бързо, увреждат (мутират) особено върху клетъчната мембрана или ДНК вътре в клетката.
Тук веществата, които играят активна роля в превръщането на тези свободни радикали, които могат да увредят клетката, са безвредни, наречени накратко антиоксиданти или антиоксиданти. Прясно бяло грозде е най-мощният антиоксидант сред всички познати плодове и зеленчуци. Не забравяйте, че всеки зеленчук и всеки плод съдържат няколко различни антиоксидантни вещества. Никой плод или зеленчук обаче не може да се сравни с прясно бяло грозде. Ако консумирате прясно бяло грозде през сезона и не повече от един грозд (200-250 грама) на ден, тогава можете да използвате максимално неговата антиоксидантна сила. Има много спекулации относно антиоксидантите. Витрините на аптеките са пълни с такива вносни таблетки. Не използвайте антиоксидантни таблетки, без да се консултирате с Вашия лекар. Не забравяйте, че тялото ни произвежда и много мощни естествени антиоксиданти.

Едно от най-важните правила на здравословното хранене е, че десертът или плодовете не трябва да се ядат веднага след хранене. Ако трябва да се яде, трябва да се яде поне два часа след хранене. Прясното грозде обаче нарушава това правило. След като изядете храната си, можете да ядете прясно бяло грозде върху нея. Тъй като вид киселина, съдържаща се в прясното грозде, е истински сиалогог (подобрител на слюнката). Когато дъвчете прясното си грозде, има толкова много секреция на слюнка, че продължавате да поглъщате дори след като изядете гроздето си, тъй като слюнката се отделя за известно време.
Това е питалиновият ензим (алфа-амилаза), намиращ се в слюнката в устата, важен ензим, който улеснява и ускорява храносмилането. Не забравяйте правилото, че „храносмилането започва в устата“. Много е важно храната да се дъвче старателно в устата. По време на дъвчене, колкото повече храна се разгражда в устата (физически), толкова по-лесно е храносмилането в стомаха. Тъй като храната, която се дъвче добре в устата, се смесва с разграждащите се ензими в слюнката (биохимично), храносмилането става много по-лесно.
Можете сами да направите следния експеримент. Поглъщайте ястията и плодовете си, след като дъвчете повече във всичките си ястия, без да бързате за един ден. В деня на това ще почувствате колко лесно смилате това, което ядете, колко е удобен стомахът ви и колко свободни и удобни са червата и коремната област (коремната област) като цяло.

Изживяването на този комфорт може да ви помогне да седнете по-дълго на масата, да придобиете правилния навик за дъвчене и да направите храната си по-приятна. Ако правите това за няколко дни, можете да свикнете по-бързо. Особено когато седите на масата с децата си, обяснете това и им дайте пример. Вашите примери представляват техните бъдещи навици. Не забравяйте, че страната ни се нуждае от здрави поколения.
Тъй като по това време не се знаеше, че целината има положителен ефект върху цирозата.

Уважаеми читатели, не забравяйте, че цялото ви богатство е толкова, колкото можете да ядете храната си в здраве и спокойствие.

OPC

Франция е европейската държава с най-висока консумация на наситени мазнини. Френските сирена съдържат високи нива на наситени мазнини. Наситените мазнини са от класа масла, които са нежелани при здравословна и балансирана диета. Именно този вид мазнини се обвиняват от медицината, особено за появата на сърдечно-съдови заболявания. Те са силно наситени мазнини, които са ефективни при стесняване на сърдечните съдове, като свързват мазнините отвътре и в напредналите етапи, за да блокират напълно. Това е доказано от клинични проучвания. На тези със сърдечно-съдови заболявания се препоръчва да бъдат умерени в консумацията на животински мазнини. Тъй като процентът на наситените мазнини е много висок в животинските мазнини.

Въпреки че французите се хранят с високо наситени мазнини, причината за ниския процент на сърдечно-съдови заболявания е обект на изследвания през последните години. Много учени, работещи по този въпрос, са съгласни, че OPC играе важна роля. OPC се съдържа в гроздето, гроздовите семки и виното. Какво е OPC? OPC (Oligomeric ProanthoCyanidin) е много мощно антиоксидантно вещество, открито в гроздови семки. Най-важната характеристика на OPC е, че той се опитва да предотврати окисляването на кръвните мазнини и холестерола. Накратко, OPC предотвратява окисляването на кръвните мазнини и холестерола от свободните радикали (антиоксидант) и по този начин може да предотврати натрупването на мазнини в сърдечните съдове. OPC, който се получава от смес от гроздови семки и кора от борови дървета във Франция, е одобрено билково лекарство за лечение на слаби кръвоносни съдове.

Първата причина, поради която написах на OPC, е, че завърших работата си по гроздови семки. Докато ядете гроздето, е много полезно да дъвчете семената. Тъй като гроздовите семки са смачкани между зъбите ви, съдържащият се в него OPC-комплекс също ще бъде изложен. Този OPC-комплекс има толкова мощни антиоксидантни свойства, че няма антиоксидант от това свойство и сила в нито един плод и семена, които са били изследвани и изследвани до момента. В самото грозде има и OPC. Техните ядра обаче съдържат много по-силния OPC-комплекс. Трябва внимателно да дъвчете гроздови семки, за да не увредят зъбите ви. OPC-комплексът в това ядро ​​е важна добавка в еластичността на капилярите, които с години стават чупливи, и в кръвообращението. Той също така има способността да ускорява транспорта на кислород до клетките на кожата и да придава свежест на кожата. Той също така има превантивна сила във вътрешното свързване на мазнините на сърдечните съдове.

По-горе споменах, че гроздето има своите свойства и пречиства органите и кръвта. Бих искал да обясня накратко какво искам да обясня от концепцията за пречистване. Храните, които приемаме, съдържат различни тежки метали. Въпреки че тези тежки метали присъстват в следи във водата, която пием или в храната, която приемаме, те се натрупват в черния дроб, белите дробове, бъбреците и мастните тъкани с течение на времето и причиняват някои заболявания, като влияят негативно на здравето ни. Оловото, кадмият, живакът и никелът са водещите тежки метали, които влияят негативно на човешкото здраве. Тези тежки метали, които могат да се натрупват в тялото ни с течение на времето, са токсини. Основните източници на емисии на тежки метали са хартиената, нефтохимическата, торовата, нефтопреработвателната, стоманената, стъклената, циментовата, текстилната и кожената промишленост. Освен това в отработените газове на превозните средства присъстват тежки метали. Тези тежки метали присъстват в почти всичко – от въздуха, който дишаме, до водата, която пием, от рибата, която консумираме, до зеленчуците и плодовете, които ядем. Тази ситуация е естествен резултат от индустриализацията и използването на технологиите.

Гроздето е най-доброто средство за пречистване на телата на хората, работещи и живеещи в тези индустриални отрасли, и тези, които прекарват живота си в тежък автомобилен трафик в големите градове срещу емисии на тежки метали. Гроздето е най-силният плод с метални хелатори сред всички известни плодове. С други думи, той позволява да се изхвърлят тежките метали, натрупани в различни органи и тъкани на нашето тяло. Ние наричаме „прочистване“ прочистването на тялото ни от тези тежки метали. Пречистването не означава само отстраняване на тежки метали. Много от храните, които консумираме, съдържат и органични токсини (отрова). Гроздето няма ефект върху премахването на органичните токсини. Пример за органични токсини е пример за приемане на остатъци от пестициди върху зеленчуци и плодове в тялото. Тъй като пестицидите, използвани в земеделието, са органични токсини. Тежките метали са неорганични токсини. Бялото зеле е най-силният зеленчук при премахването на тези органични токсини. Вижте съответния раздел по тази тема.

Нарушение на сърдечния ритъм и прясно бяло грозде

Прясно бяло грозде няма превантивна и терапевтична сила срещу нарушения на сърдечния ритъм. Мога да кажа, че прясното бяло грозде, което хората с аритмия и екстрасистола в сърцето ще консумират 200-250 грама на ден, е чудо. Познаваме десетки хора, които се отърваха от тези оплаквания за кратко време, като приложиха прясно бяло грозде като естествено растение.Накратко, прясно бяло грозде, което да се прилага от тези, които страдат от нарушения на ритъма в сърцата им, е рядка благословия за тях. Изсушеното прясно бяло грозде (стафиди) не се използва за тази цел. Между другото, бих искал да го спомена отново, не надвишавайте препоръчителната мярка, като казвате, че мога да го изравня по-бързо или ще действа по-бързо.

Резерватрол

Резерватролът е много важна активна съставка, открита в изобилие в ципите на прясно бяло грозде. Той е активна съставка, която намалява нивото на злокачествен холестерол (LDL), предотвратява артериосклерозата и има антиоксидантни свойства. Резерватролът е вещество, върху което са направени много изследвания през последните години. Съвсем нови аспекти на тази активна съставка ще бъдат разкрити в близко бъдеще.
Внимание:Ако имате рана в която и да е част от тялото ви, която е трудно да се затвори или все още не се е затворила, определено се пазете от консумацията на грозде, гроздови семки и орехи, докато раната се затвори. Консумацията на грозде и орехи забавя затварянето на рани и дори има силата да влоши раната.

Внимание
Дългосрочното възпаление в кръвта може да доведе до здравословни проблеми, които могат да имат сериозни и сериозни последици. Например може да причини сърдечен ревматизъм. Прясното бяло грозде има силата да предотврати утаяването на инфекцията, особено в сърдечните клапи. В допълнение, силата на фарингита (тонзило-фарингит) поради инфекция на сливиците за предотвратяване на увреждането на органите в нашето тяло (особено сърцето) е благословия. За такива рискови пациенти пресният сок от бяло грозде е отлична превенция и защита. Мога да кажа, че силата на редовното консумиране на червена ряпа или прясно бяло грозде за определен период от време е чудо, което предотвратява увреждането на органите и утаяването на инфекцията в кръвта.

One thought on “Бяло грозде ползи

  • 05.09.2023 в 19:10
    Permalink

    Бялото грозде помага за почти всички болести аз предпочитам да се лекувам органично то ест с витамини а не с лекарства.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *