Какво трябва да ядете според кръвната си група?

Какво трябва да ядете според кръвната си група?

Експертите са на мнение, че ще бъде по-полезно, когато се консумират храни, подходящи за кръвна група. Ето тези кръвни групи и онези храни, които трябва да бъдат съчетани.

0 КРЪВНА ГРУПА:

Кръвна група О е кръвната група на първите хора, които са ловували диви животни и са се хранили с тяхното месо. Затова червеното месо е една от храните, от които хората с тази кръвна група никога не могат да се откажат. Храните, които група 0 трябва да приема са:
червено месо, черен дроб, бяло месо, риба и морски дарове. Йодирана сол, спанак и броколи.
zelechutsi i plodove za o kravna grupa

КРЪВНА ГРУПА A:

Предците на група А са първите вегетарианци. От проучвания е доказано, че хората от тази група, които са много устойчиви на инфекции, са преживели болести като холера и едра шарка. Какво трябва да яде група А:
соеви протеини, зърнени продукти и зеленчуци, риба или пилешко месо, зеленчуци, броколи, моркови, тиква, спанак, чесън, сливи, плодове като череши.riba hrana grupa a

B КРЪВНА ГРУПА:

Храносмилателната система на тези кръвни групи е издръжлива. Няма строги правила за диетата му.
Какво да ядете:
Млечни храни, говеждо и пуешко месо, риба (с изключение на ракообразни като омари, скариди, калмари, миди), зехтин, зелени листни зеленчуци, картофи, зеле и гъби.kravna grupa b

AB КРЪВНА ГРУПА:

Тази кръвна група, която се състои от смес от групи А и В, е много рядка. Добре; Модерна комбинация от А и Б. Той показва хранителни характеристики в резултат на промени в околната среда. Храносмилателната система е много чувствителна. Имунната система е много силна.
Група АВ трябва да яде:
Домати, морски дарове, млечни продукти, зеленчуци, овче, заешко и пуешко месо, кисело мляко, яйца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *