Wellkid витамини

Преглед на витамините Wellkid

От капризни ядящи до активни малки авантюристи, витамините Wellkid помагат за запазване на хранителния прием на вашите деца от малки деца до тийнейджъри. Внимателно балансираната гама предлага 12 основни хранителни вещества във вкусни естествени плодови аромати.

Йодът допринася за нормалния растеж на децата, докато желязото помага за изграждането на мускулите. Витамин D (холекалциферол) помага за усвояването на калция, който е необходим за развитието и растежа на костите при децата.

Мултивитаминна течност

Ако сте на пазара за течен мултивитамин, важно е да потърсите такъв, който отговаря на вашите нужди и е направен по най-високите стандарти за качество. Това ще гарантира, че получавате най-голяма полза от покупката си и че не сте изложени на никакви вредни химикали.

Също така искате да сте сигурни, че използвате продукт, който е произведен в съответствие с настоящите добри производствени практики (CGMP), които са одобрени от FDA указания за хранителни добавки. Тези стандарти са предназначени да ви предпазят от замърсители, които могат да възникнат в производствените съоръжения.

Страхотен избор за цялото семейство, този продукт съдържа препоръчителния дневен прием на витамин С и разнообразие от други хранителни вещества в удобна течна форма, която е лесна за приемане. Той също така включва доза желязо, което е хранително вещество, което често е трудно да се получи достатъчно с диета.

Формулата е базирана на най-новите научни изследвания и е внимателно оптимизирана с оглед на специфичните нужди на децата. Това означава, че съдържа точното количество от всяко хранително вещество за подпомагане на растежа, развитието и имунитета при децата.

Витамин D е основно хранително вещество, което е от решаващо значение за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Произвежда се естествено в тялото, когато е изложено на слънчева светлина и е включено в предпочитаната форма на витамин D3 (холекалциферол). Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство препоръчва всички деца да приемат добавка с витамин D от петгодишна възраст.

Калцият е друго хранително вещество, което е важно за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Също така е важно за поддържане на здрави кости с напредване на възрастта, поради което се препоръчва да се храните здравословно и да правите редовни упражнения.

Този продукт е направен по най-високите GMP стандарти, което ще гарантира, че получавате най-ефективното хранително вещество в течна форма. Също така е чудесен избор за по-възрастни, които може да се затрудняват да преглъщат хапчета или таблетки.

Страхотен избор за цялото семейство, тази течност съдържа солидна доза от всяко хранително вещество, което бихте очаквали да намерите в мултивитамини, с няколко изключения. Освен това има по-малко калций и желязо от повечето мултивитамини, така че е важно да имате това предвид, ако искате тези две хранителни вещества.

Меки желета с витамин D

Витамин D играе ключова роля в поддържането на нормалната функция на вашата имунна система и е необходим и за здравия растеж на костите. През есента и зимата може да е трудно да си набавите достатъчно от това основно хранително вещество от вашата диета, поради което се препоръчва всеки над петгодишна възраст да приема ежедневна добавка, съдържаща витамин D.

Wellkid vitamins предлага гама от меки желета с витамин D за дъвчене, които децата ще харесат. Те са лесни за администриране, подходящи за вегетарианци и вегани и се предлагат с вкусни естествени вкусове на ягоди.

Тези добавки с витамин D съдържат витамин D3 (наричан още холекалциферол) в предпочитаната форма, както се произвежда от кожата ви, когато е изложена на слънчева светлина. Този витамин е важен за развитието на здрави кости, зъби и мускули и помага за поддържането на здравето на имунната ви система.

Като общо правило трябва да получавате много слънчева светлина, за да помогнете на тялото си да произвежда достатъчно витамин D. Много хора обаче имат ограничен достъп до слънце или го избягват напълно и не винаги е лесно да поддържате този прием.

Също така е важно да запомните, че витамин D е мастноразтворимо хранително вещество, така че трябва да се абсорбира в тънките черва, преди да може да се метаболизира и използва от тялото ви. Това означава, че меките желета с витамин D са идеалният начин да гарантирате, че вашето дете получава препоръчителната дневна доза от това основно хранително вещество.

Разработени от водещата компания за витамини в Обединеното кралство, тези меки желета са страхотни за приемане, тъй като не се нуждаят от вода, за да бъдат погълнати като обикновена таблетка, и са направени според високите GMP стандарти за контрол на качеството. Освен това са вкусни и не съдържат никакви изкуствени оцветители, консерванти или захар, което ги прави идеалният избор за деца, които могат да бъдат много капризни, когато става въпрос за хранителния им прием.

Отличаващи се с нов подход за перорално доставяне на бариатрични добавки, тези меки желета използват технологията Concordix, която съчетава маслени и водоразтворими съставки в едно желе. Това ги прави по-лесно усвоими от тънките черва, което е жизненоважно за успешния изход след бариатрична хирургия.

Витамини за очи

Омега-3 меки желета

Омега-3 меките желета са идеалният начин да осигурите на детето си незаменими мастни киселини. Те са чудесна алтернатива на рибените масла и могат да се приемат от деца на всякаква възраст, стига да като вкуса. Те също са пълни с 10 g витамин D, който е задължителен за децата, тъй като допринася за нормалната функция на имунната система и помага за поддържане на растежа и развитието на костите.

Те са с естествен вкус на портокал, който децата ще харесат, така че можете да сте сигурни, че няма да имат нищо против да ги вземат. Те са чудесни за подпомагане на здравословното хранене и са разработени от експертния екип по хранене на Vitabiotics с оглед на най-високите стандарти за качество. Те също са добър източник на фибри инулин, които могат да помогнат за намаляване на запека и подобряване на цялостното храносмилане.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и овкусители. Не съдържа глутен и е подходящ за вегетарианци. Освен това не съдържа лактоза и мая и не съдържа никакви изкуствени подсладители. Това е страхотна на вкус мултивитаминна добавка за деца на възраст 3-7 години. Формулиран е във Великобритания от експерти на Vitabiotics. Не е тестван върху животни. Този продукт е подходящ за вегани и вегетарианци и се предлага в удобна опаковка с лесни за следване инструкции.

Меки желета за корема

Създадени да бъдат вкусно лакомство, тези микробиотични добавки с вкус на портокал са чудесен начин да увеличите дневния прием на витамини на вашето дете. Всяко от гореспоменатите цветни желета съдържа 5 милиарда култури от 6 научно изследвани щама бактерии, специално формулирани за малки деца, за да включват както живи, така и стерилизирани (тиндализирани) клетки. Те също имат редица други характеристики, включително препоръчаното от Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство ниво на витамин D3 (предпочитаната форма), фибри инулин и омега-3 с най-високо качество, получени от естествени вегански растителни източници.

ДЕЦА (3-5 години): Дъвчете едно или две желета на ден. За деца над 5 години дъвчете две или три на ден, като добавка към храната и/или други хранителни добавки. Моля, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт на Chemist4U, преди да използвате нов продукт, особено ако имате медицинско състояние или приемате лекарства.

). За повече информация вижте уебсайта на Wellkid или се свържете с най-близкия магазин Chemist4U за демонстрация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *